torstai 24. syyskuuta 2015

Reka corner!

Reka on taas hieman aristanut takapään harjaamista ja arkaillut portaissa / rappukäytävässä. Niinpä tilasin sille hierojan :) Soitin sunnuntaina ja keskiviikkona Jonna tulikin jo tänne meille kotiin hieromaan Rekaa. 

Epäilin vähän sitä, että antaako Reka ollenkaan vieraan ihmisen hieroa itseään. Ekalla kerralla kun se näkee uutta ihmistä, se on kuitenkin aika arka. Mutta epäilyni olivat ihan vääriä! Rekahan pötkötti lattialla ihan mielissään, ei kylkiasennossa, mutta muuten rentona. Ensin syötiin nameja siinä samalla, mutta sitten jätkää alkoikin väsyttämään ja laittoi vaan pään tassujen väliin ja silmät kiinni :) 

Otettiin kyllä sillä lailla rauhallisesti, että Jonna ei hieronut Rekasta vielä mitään syvempiä lihaksia. Tämä oli vähän tällänen "tutustumiskäynti" molemmille puolille. Jos löytyykin joku kipupiikki, niin ei heti ensimmäisellä kerralla tule huonoa kokemusta hieronnasta. Rekalle siis. 

Jonnan mukaan kireitä kohtia on heti lapojen takana (muistaakseni) 5-10 nikamat, sitten selässä on hieman parempi kohta, kunnes takapää taas kireenä. Pakaralihakset kireenä. Lonkankoukistajalihakset kireenä. Niin ja etureisien jotkut kalvot myös? No, kireyttä kuitenkin on. Rekallahan on tosi pitkä selkä ja sen lisäksi se on nyt todella pitkään ollut toispuoleinen liikkeessään, kun toinen takajalka on ollut niin kipeä. 

Jonna tulee uudestaan Rekaa hieromaan 5.10 ja antaa samalla meille kotihoito-ohjeet. Rekahan on käynyt myös Päivillä (Päivi on ihan huippu) fysioterapiassa, mutta hierontahan on ihan erilaista hoitoa kuin fysioterapia. 

Hieronta maksoi 45€, mikä ei musta ole ollenkaan paha. Tai aina kaikki rahan menetys on paha, mutta kun kotiin tullaan mun lapsesta pitämään huolta niin ei huono :) 

Tässä vielä asiakas itse heti hieronnan jälkeen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti